Albert Curto Zapater, Arquitecte Tècnic per la Universitat Elisava de la Pompeu Fabra de Barcelona, i Postgrau de Rehabilitació del Col.legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificacio de Barcelona. Col·legiat al Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de les Terres de l'Ebre.

Amb despatx d'arquitectura a l'Avinguda Catalunya nº362 de l'Aldea (Tarragona).

 

 

Des de l'any 2010 estem oferint els nostres serveis d'arquitectura i arquitectura tècnica. Els nostres clients són administracions públiques, constructores, promotors privats i clients particulars.

 

 

Els tipus de treballs que realitzem van des de projectes i direccions d'obres d’habitatges unifamiliars, fins a encàrrecs de rehabilitacions i reformes d'edificis o cases unifamiliars.

 

 

També ens dediquem a la tramitació de documents oficials, com Cèdules d'Habitabilitat, Certificats Energètics,Llicències d'Obres, Llicències d'Activitats, Subvencions, Inspeccions Tècniques d'Edificis, Legalització d'Obres, entre altres.

 

 

Com a tècnic de capçalera, també realitzem reformes, petites intervencions que milloren la salubritat, la qualitat de l'habitatge i sempre aconsellant les solucions més acord amb la tipologia de l'obra.

 

 

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Albert Curto - 618 615 713 - Avinguda Catalunya, 362 - 43896 L'Aldea, Tarragona